Skærmarme

SPACE skærmarme skaber effektive og gode arbejdsstillinger.

SPACE skærmarme består af solide dele, der passer sammen (næsten som Lego), dette giver næsten ubegrænsede løsnings muligheder. Systemet giver stor fleksibilitet med hensyn til ændringer, ombygning, opgraderinger og genbrug. Dette giver den bedste økonomi over tid, for brugeren og miljøet.

SPACE er et nordisk produkt, der har været på markedet siden 1982, og skærmarmene har været uændrede i over 30 ÅR. Dette er et god indikation på, hvor godt systemet imødekommer ændringerne.

Det er ikke vores kroppe, der skal tilpasse sig udstyret, men udstyret, der skal tilpasse sig os.

Ved brug af SPACE skærmarme er det nemt at justere højde og afstand efter behov, for en effektiv, varieret og aktiv arbejdsplads. For at undgå spændinger, når man sidder, anbefales det at holde skærmene lave (med ca. 15 grader fra øjet og ned til midten af ​​skærmen, og med en minimumsafstand på 80cm). Det kan nogle gange være nødvendigt at trække i skærmen(e) for at se bedre, eller bare for at kunne læne sig tilbage i stolen for lidt variation. Det anbefales at stå mere, og for at undgå unødvendige spændinger i nakken, anbefales det at hæve skærmene.

Filter

Farve
Montering
Belastning
Indkøbskurv
Scroll to Top